fbpx

Stalen buitendeuren

Onze stalen buitendeuren zijn slank, sterk en geïsoleerd. Deze maatwerk deuren kunnen in verschillende stijlen geproduceerd worden. Dit kan strak, gebruikmakend van veel glas of ontwerp je eigen lijnenspel en speel met het licht. De stalen deuren zijn te verkrijgen in verschillende deurtypes, welke allemaal zijn getest op wind- en waterdichtheid en in het bezit inbraakwerendheid klasse 2. De stalen buitendeuren worden voorzien van een meerpuntsluiting met SKG hang- en sluitwerk. Onze koudebrug onderbroken profielen geproduceerd door MHB geven de stalen deuren een uitstekende isolatiewaarde.

Slanke stalen buitendeuren

Het massief stalen profiel zorgt voor stevigheid en biedt de mogelijkheid ultra slank te werken waardoor u veel natuurlijk licht binnenhaalt. Een stalen buitendeur wordt bij ons standaard aangeboden met 5 of meer sluitpunten. Dit is meer dan gemiddeld en zorgt daardoor voor een perfecte sluiting welke de inbraakgevoeligheid van de stalen deuren niet belemmerd. Voor een extra beveiliging kunnen er op een onzichtbare manier deurmagneetcontacten worden gemonteerd. Deze worden op een passende manier weggewerkt in het stalen profiel waardoor de deurstijlen niet breder worden. Deze deurmagneetcontacten kunnen worden aangesloten op elk alarmsysteem.

Uniek

Het slankste profiel

Kwaliteit

Massief profiel

Hoogwaardig

13 jaar doorontwikkeld systeem

Sterke stalen buitendeuren

De stalen buitendeuren van Perfect View worden opgebouwd uit massief stalen strippen en zijn volledig maatwerk. Iedere gewenste indeling is mogelijk en niets is standaard. Voor toegangsdeuren welke voorzien zijn van cilindersloten zijn deurtypes ontwikkelt. Elk deurtype biedt mogelijkheden, maar de basis blijft een slanke, veilige, stalen buitendeur. Door gebruik te maken van stalen aanlaspaumelles i.p.v. opschroefscharnieren draagt het stalen kozijn de deurvleugel uitstekend.

Deze stalen deuren zijn gemaakt voor een levensduur , dus sluiten wij aanlopen of verhangen uit. Naast de uitstraling van onze producten is er vooral nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid. Iedere toepassing van onze stalen deuren heeft een functie welke samenhangt met de kwaliteit die wij leveren. Voor een goed geïsoleerde stalen deur welke uw tuin bij uw interieur betrekt bent u bij ons in goede handen.

stalen deuren
TOP