Stalen kozijnen Antwerpen

STALEN KOZIJNEN ANTWERPEN

Op zoek naar stalen kozijnen in Antwerpen? Perfect View levert stalen kozijnen door heel Nederland en België! Onze stalen kozijnen zijn de slankste ter wereld. De profielsystemen hebben een breedte van 30mm. Hierdoor passen de stalen kozijnen niet alleen binnen een stoere omgeving, maar komen de slanke profielen ook goed uit in een chique, stijlvolle omgeving. Uiteraard zijn al onze stalen kozijnen, deuren, ramen en trappen maatwerk.

Waarom stalen kozijnen?

Staal is een zeer sterk materiaal. Dit maakt het mogelijk om grote oppervlaktes glas te dragen in een smal stalen kozijn. Een ander voordeel van dit sterke materiaal is dat het lang mee gaat en nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Uitstraling

Staal heeft een zeer robuuste en industriële uitstraling. Toch past het ook goed binnen een chique, stijlvolle omgeving. Aangezien staal een zeer sterk materiaal is, is het mogelijk om smalle kozijnen te realiseren. Hierdoor is er meer ruimte voor glas en dus meer lichtinval.

Het leuke aan staal is dat het te poedercoaten is in alle RAL kleuren. Hierdoor staan stalen kozijnen altijd bij de rest van uw interieur.

Eigenschappen stalen kozijnen Antwerpen

Naast dat staal een sterk materiaal is, is het ook mogelijk om stalen kozijnen brandwerend en geluidwerend te leveren. De stalen kozijnen kunnen uitstekend buiten worden toegepast. Door middel van luchtkamers of een laag met isolerend materiaal worden de kozijnen geïsoleerd. Ook krijgen de buitenkozijnen een extra laag om het materiaal te beschermen voor verschillende weersomstandigheden.

Eigenschappen stalen kozijnen Perfect View:

  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Poeder coaten in alle RAL kleuren
  • Onderhoudsvrij
  • Op maat gemaakt
  • Leverbaar in Antwerpen

Advies

Twijfelt u of stalen kozijnen binnen uw omgeving passen? Heeft u moeite met het kiezen van een mooie kleur? Of weet u niet welk profiel voor uw raam of deur geschikt is? Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies. Wij komen graag langs in Antwerpen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Levering in heel Nederland en België

Perfect View levert stalen kozijnen in o.a. Antwerpen, Eindhoven en Den Haag. Waar mogen wij uw stalen kozijnen leveren en monteren? Neem contact met ons op via info@pv-windows.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Prijsaanvraag

Bent u na het bekijken van onze website op zoek naar een van onze producten? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend een prijs aan. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen!

TOP