fbpx

Stalen binnenkozijnen

Stalen kozijnen brengen licht en volume aan uw interieur. Indien u dit voor een buitensituatie toepast kunt u dit verlengen naar verschillende binnenruimtes. Dit verlengen gebeurt d.m.v. stalen binnenkozijnen. De stalen binnenkozijnen van Perfect View zijn op dezelfde wijze opgebouwd als onze stalen buitenpuien. De middenstijlen hebben slechts een aanzichtbreedte van 30mm terwijl het kozijn rondom zelfs 20mm kan halen. Ultra ranke kozijnen welke een transparante scheiding kunnen verzorgen.

Stalen binnenkozijnen

De stalen profielen van Perfect View zijn een kwaliteitsproduct met een high-end uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in deze markt en leveren hiermee een ambacht. Onze profielen zijn opgebouwd uit 6mm dik massief stalen strippen wat zorgt voor stevige kozijnen welke een levensduur meegaan. Dit is een ander product dan de respectievelijke smid op de hoek welke ook zegt stalen kozijnen te leveren.

Uniek

Het slankste profiel

Kwaliteit

Massief profiel

Stijl

In lijn met de buitendeuren

Sterke stalen binnenkozijnen

Stalen binnenkozijnen geven aandacht aan een deur welke je vaker in handen hebt dan men denkt. Daardoor is de gebruiksvriendelijkheid van essentieel belang. Perfect View levert stalen binnenkozijnen met aandacht voor uw gebruiksgemak. Een deur moet goed en eenvoudig sluiten en dit een levensduur blijven doen. Dat is de reden waarom Perfect View werkt met massief staal en letselveilig glas als standaard.

Stalen binnendeuren kunnen worden uitgevoerd als taatsdeuren, schuifdeuren of openslaande deuren. Afhankelijk van de ruimte zullen wij u hierin kunnen adviseren. Verschillende opties staan opgesteld in onze showroom. Hier kunt u onze stalen binnenkozijnen ervaren en krijgt u een beter beeld van onze werkwijze. Ook bieden wij u hier de mogelijkheid te kijken in de fabriek waardoor u zelf kunt zien hoe onze stalen binnenkozijnen worden opgebouwd. Dit proces begint al bij het samenstellen van de stalen profielen tot af-montage van het hang- en sluitwerk.

Stalen binnenkozijnen van Perfect View zijn een ideale scheiding tussen verschillende ruimtes. Het staal zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en wij willen u graag verzekeren van kwaliteitsproducten.

stalen buitendeuren
TOP