fbpx

Stalen ramen

Natuurlijk licht is de voeding voor je interieur. Dit kan optimaal worden benut door gebruik te maken van stalen ramen. Stalen ramen hebben in een vaste uitvoering niet meer dan 30mm aanzichtbreedte. Enkel met kozijnen van staal zijn deze slanke aanzichten haalbaar.

Perfect View kan deze stalen ramen aanbieden met een uitstekend geïsoleerd profiel. Wij werken met massief stalen profielen welke een koudebrugonderbreking bezitten.

Slanke stalen ramen

Openen van de stalen ramen kan op verschillende manieren. Valramen, uitzetramen, draai en draaikiepramen behoren tot de mogelijkheden. Perfect View adviseert de wijze van openen te laten afhangen van het gebruik. Dit kan puur ter ventilatie zijn of om uw dekbed te luchten.

De stalen ramen van Perfect View zijn zowel inbraakwerend als wind- waterdicht getest. Door gebruik te maken van massief stalen profielen kunnen er grote glasoppervlakken op een verantwoorde manier worden gehaald.

Onze ramen kunnen worden voorzien van klassieke raamaccessoires welke perfect aansluiten bij de authentieke uitstraling van staal. Met middenstijlen niet breder dan 58mm is van buiten amper te zien of het een vast of beweegbaar raam is. In plaats van een kozijnprofiel en deurprofiel naast elkaar te plaatsen overlappen de T-profielen elkaar waardoor de ultra slanke uitstraling van de stalen ramen niet verloren gaat.

Uniek

Het slankste profiel

Kwaliteit

Massief profiel

Hoogwaardig

13 jaar doorontwikkeld systeem

Stalen ramen brengen meer licht

Het zonlicht zal in grote hoeveelheid binnenvallen door gebruik te maken van stalen ramen. De eventuele glasverdeling kan worden uitgevoerd met doorlopende geïsoleerde profielen. Ook is een optische roedeverdeling een optie. Aan de binnen en buitenkant zullen opplakroedes worden geplaatst welke ook in de ruit zelf worden verwerkt. Dit geeft esthetisch het effect van doorlopende profielen.

Kortom zijn stalen ramen weer helemaal terug in een goed geïsoleerde variant. Perfect View is de specialist in het leveren-monteren van deze ultra slanke ramen met een high-end uitstraling. Stalen ramen geven je interieur de aandacht die het verdient door bijzonder veel licht door te laten.

stalen ramen
TOP