Vacature Projectleider

Ben jij of ken jij iemand op zoek naar een nieuwe uitdaging in de geveltechniek, lees dan snel verder!

Voor onze afdeling projectleiding is Perfect View op zoek naar een ervaren projectleider. Perfect View is de toonaangevende leverancier van de slankste stalen geïsoleerde MHB buitenkozijnen, stalen binnenkozijnen, geïsoleerde daklichten en sinds 2018 ook Sky-Frame. Tevens biedt Perfect View ook andere staal producten als trappen/bordessen, balustrades en trapleuningen. Dit voor het hogere segment particuliere woonhuizen/appartementen met wens voor één enkel kozijn tot en met complete villa’s met wel 50 of meer kozijnen.

Functieomschrijving

Als projectleider bij Perfect View ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een project vanaf moment dat een klant formeel opdracht heeft gegeven. Dit omvat alle werkzaamheden tussen Kick-off en oplevering/afwikkeling. Tevens blijft de projectleider na oplevering het aanspreekpunt voor service en garantie.

Je houdt nauw contact met de opdrachtgever en/of architect cq. aannemer, bezoekt opdrachtgevers/projecten en meet zo nodig de kozijnen in. Je zorgt dat het tekenwerk gemaakt wordt en dat er geproduceerd kan worden. Je organiseert de montage en bent tevens aanspreekpunt van de monteurs op locatie. Tot slot zorg je voor oplevering van het project. Dit alles binnen de gestelde budgetten en met een tevreden opdrachtgever.

Profiel

Wij zoeken iemand met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de (gevel)bouw. Iemand die communicatief sterk is en daarmee een goede gesprekspartner kan zijn tegenover onze soms veeleisende klanten. Je bent administratief sterk en hebt altijd je ‘zaakjes’ op orde. Je bent proactief, oplossingsgericht en de opdrachtgever altijd nèt dat stapje voor. Hiermee ontzorg je de opdrachtgever welke dat van ons mag verwachten.

In deze vacature zoeken wij een ervaren persoon voor onze grotere projecten vanaf ca. € 200.000,- ex. Voorwaarden zijn uitstekend en worden bepaald naar ervaring, maar daar komen wij ongetwijfeld uit!

Over Perfect View

Perfect View is een jong bedrijf (opgericht 1 januari 2014) met informele sfeer en platte structuur.  Vanuit ons hagelnieuwe bedrijfspand in Bemmel werken wij dagelijks met veel plezier in een jong dynamisch team bestaande uit 12 personen. Samenwerken, werkplezier en vrijheid zijn bij ons kernwaarden.

Ben jij onze nieuwe collega?

Denk jij een geschikte kandidaat te zijn of te kennen? Dan komen wij graag met je in contact.
Wij zijn te bereiken via jeroen@pv-windows.nl of 06-10892786.

stalen kozijnen
TOP